Kövesd a híreket - 10perc.hu

2 év alatt közel 14 ezer FB követő, napi több 10 ezer oldalletöltés! Minek köszönhető egy eddig ismeretlen hírportál sikere?

A rohanó élet ma már szinte minden területen elvárja tőlünk, hogy gyorsak és hatékonyak legyünk! Kulcsfontosságúvá vált a gyorsaság az információfogyasztás világában is. Ezért mi már tudtuk, hogy szükség van egy újfajta, modernebb hírportál bevezetésére, amelynek lényegét a könnyű áttekinthetőség, a tényszerű, tömör hírközlés adja.

Friss hírek, tényszerűen

A 10perc.hu hírportál 2020 végén indult, és azóta egyre csak növekvő olvasói létszámot tudhat magáénak. Jelenleg 10 rovatban (belföld, orosz-ukrán háború, nagyvilág, gazdaság, kultúra, sport, tech- és tudomány, autó, életmód, egészség) olvashatjuk a legfontosabb híreket.

A hírportál célja, hogy könnyed stílusban és tárgyilagosan közölje a napi történéseket. Mindezt megbízható és hiteles forrásból tegye, az esedékesség pillanatában, vélemény és kritika nélkül, csak a hírek tényszerű és objektív közlésével. 

A 10perc.hu közösségi oldalon betöltött szerepe az elmúlt két évben jelentősen megugrott, ami a rendszeres és folyamatos tartalmak kommunikálásának köszönhető.

Összességében felveszi a lépést a rövid, könnyen emészthető cikkei miatt a mindennapi életünk rohanó világának törvényszerűségeivel!

B. Molnár László, főszerkesztő

Szakértő kollégánk az elmúlt két évben számos új ötlettel és tervvel segítette hírportálunk működését. Tisztában van a világunkat érintő társadalmi, gazdasági és politikai folyamatokkal, átlátja az ezekben történő változást, ezek tényszerű közlését ő koordinálja.

„Mi tényeket szeretnénk közölni, úgy ahogy megtörtént, megtörténnek. Híreket szeretnénk leírni, anélkül, hogy a sorok közül kelljen kiolvasni annak lényegét.”

Kedves Olvasónk!

Hírportálunk annak ajánljuk, aki szeret igényes tartalmakat olvasni, keresi az objektív hírforrásokat, szeret gyorsan, hiteles forrásból tájékozódni, és fontos számára a pártatlan hírközlés!

Magadra ismertél?

Látogass el a 10perc.hu oldalára, és tájékozódj egyszerűen a legfontosabb hazai és külföldi hírekről!

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb tartalmakról sem, kövesd hírportálunk Facebook oldalát!