Grafikai tervezés

Trendeket követő arculatot tervezünk, valamint tapasztalt grafikust biztosítunk, aki a vállalkozásodnál felmerülő grafikai feladatok kivitelezését biztosítja számodra.

Az arculat kialakítását felméréssel és a logó tervezéssel kezdjük, ami a céges megjelenésed első és legfontosabb eleme lesz. Ezen felül sokat ad a márka megítéléséhez egy figyelemfelkeltő névjegykártya vagy egy logóval ellátott elektronikus aláírás illetve egy egységes online arculat.

Abban az esetben pedig, ha egy teljes körű útmutatót szeretnél, amely pontosan meghatározza a vállalkozás vagy márka arculati megjelenését, akkor elkészítjük céged arculati kézikönyvét is.

Logó és arculattervezés

Az első benyomás kiemelkedően fontos az üzleti életben. Vállalkozásod stílusára szabott, modern és kreatív grafikai megoldásainkkal könnyedén megragadhatod célközönséged figyelmét.

Csomagolástervezés

Az emberek sokszor egyetlen pillantás alapján döntenek egy termék megvásárlásáról. 14 év tapasztalattal rendelkező csapatunk elkészíti terméked egyedi, figyelemfelkeltő csomagolását.

Kiadványtervezés

Legyen szó nyomtatott vagy online anyagokról, a sablonos megoldásokkal ellentétben csapatunk egyedi és ötletes kiadványokkal áll elő, hogy termékeddel vagy szolgáltatásoddal kitűnhess a tömegből.

Így kreatívkodunk a Moringo-nál

Ízelítő grafikai terveinkből

Design

Lumber arculat

Design

Greenwood Park arculat

Design

Rekord Olaj arculat

Design

Príma Alkatrész arculat

Design

ProInvest arculat

Design

Hotel prospektus

Design

Koncert plakát

Design

Belle Aire roll up

Megbízható, kreatív grafikai csapatot keresel?

Írd meg, miben segíthetünk!

Üzenetet írok!