moringologo

A Moringo ügynökség

A Moringo számunkra a lendületet, kitartást, sokoldalúságot, kreativitást jelenti.

A Moringo Kft. neve két szó összevonásából jött létre
Moringa: A Moringa Ázsia és Afrika trópusi és szubtrópusi területein őshonos örökzöld növény, mely hihetetlen gyorsan növekszik. Számtalan pozitív élettani hatása miatt a helyiek csak „csodafa”-ként nevezik. Frissít, energiát ad, sokoldalúságának köszönhetően egy igazi kifogyhatatlan tápanyagforrás.
Go: mozgás, lendület és dinamizmus.

Cégünk 2008-ban alakult és az első évben klasszikus reklámügynökségként főleg offline reklámkampányok tervezésével és kivitelezésével bontogatta szárnyait. Egy évvel később online kommunikációs megoldásokkal bővítettük tevékenységünket, mint weboldal készítés illetve online reklámkampányok tervezése és lebonyolítása.

2009-ben apró lépésekkel haladva elkészült vállalatirányítási szoftverünk, és CMS tartalomkezelő rendszerünk első változata. Azt ezt követő években számos vállalkozás életének lehettünk részesei azáltal, hogy cégünk saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerét kezdték el használni vagy éppen minket bíztak meg új weboldaluk elkészítésével. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatra tehettünk szert, melyeket folyamatosan beépítettük rendszereinkbe, ennek eredményeképpen a Moringo szoftverrendszer folyamatosan megújult, alakult, bővült.

2015. a megújulás éve
Meglévő tapasztalataink alapján megalkottuk szoftvereink új generációját, amely még jobban alkalmazkodik a kor elvárásaihoz és technológiáihoz.
Szoftvereinket modernebb és átláthatóbb designnal láttuk el, mobil eszközökre optimalizáltuk valamint a felhasználói igényeket figyelembe véve gyorsabbá és még egyszerűbben kezelhetővé tettük.

2016-ban a fejlesztői csapat mellett bővítettük a vizuális megjelenésért felelős grafikus részleg kapacitását is, és kicsit visszatérve a kezdetekhez ismét szerepet vállaltunk olyan kreatív feladatokban mint csomagolástervezés, webdesign, nyomtatott grafikai munkák, reklámkampányok.

2017-től egy izgalmas új terület, a közösségi média is felkerült szolgáltatásaink palettájára. Számos ügyfelünk Facebook, Instagram vagy éppen LinkedIn oldalát illetve kampányait kezeljük teljeskörűen. 

2018-ban szegedi székhelyünk mellett irodát nyitottunk Győrben, így bár ügyfeleink már eddig is az ország illetve a világ legkülönbözőbb pontjairól érkeztek, ettől az évtől mi is egyre több helyen állunk rendelkezésükre.

A jövőben pedig a megszokott lendülettel és kitartással fejlődünk tovább, és igyekszünk minél több kreatív ötletet és minél több szoftveres fejlesztést megvalósítani partnereinknél.

Ajánlatkérés és kapcsolatfelvétel


Adatvédelmi szabályzat | ÁSZF